Toimitusehdot

Toimitusehdot

Mikäli tuotteen sisältö muuttuu olennaisesti, ilmoitamme siitä ensin tilaajalle ennen toimitusta.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jenna Vaaput / Jennavaaput.fi ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Jenna Vaaput / Jennavaaput.fi ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta asiakkaan kustannuksella.

 

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Mahdolliset toimituskulut lisätään lopulliseen ostosummaan. Toimituskulut Toimitamme ostoksesi POSTIn välityksellä Suomeen. Tuotteet toimitetaan ainoastaan pakettilähetyksenä

 

Maksaminen verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin kirjelähetyksenä, poislukien painot ja takilankuulat, jotka toimitetaan pääsääntöisesti Matkahuollon rahtina.

Matkahuollon rahdista aiheutuvat kulut maksaa tilauksen vastaanottaja.

 

Toimitusaika

Tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos et ollutkaan tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Pakkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Jenna Vaaput / Joonas Niskanen, Ylitie 1, 31300 Tammela. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

 

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Jennavaaput.fi:hin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

 

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua postin kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Jennavaaput.fi:hin, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihisi koskien tuotteiden tilaamista tai toimittamista sähköpostitse joonas.niskanen@jennavaaput.fi tai puhelimitse 040 594 1042.

 

 

Jenna Vaaput

Kotimaisten, käsityönä valmistettujen kalastustarvikkeiden verkkokauppa.

Postiosoite

Ylitie 1,
31300 Tammela

Joonas Niskanen

 040 5941042
 joonas.niskanen@jennavaaput.fi


Rekisteriseloste | Toimitusehdot

Verkkosivujen kehittämistä on rahoitettu Lomaseutu #365 vol 2-hankkeessa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020.